به گزارش خبر گزاری حوزه، دکتر رضائیان در نشست رویکردهای دانشمداری در توسعه نظامهای معنایی و فرآیند پژوهشهای مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد با ابراز خرسندی از تدوین اصطلاحنامه علوم اسلامی اظهار داشت: تدوین این اصطلاحنامه پل ارتباطی مجامع حوزوی و دانشگاهی است.
رئیس انجمن کتابداری و اطلاعرسانی افزود: این اصطلاحنامه از سوی کسانی تدوین شده است که در عرصه علوم حوزوی و کتابداری آگاه بودند .
وی با بیان این که اصطلاحنامه، اثری برای عصر حاضر و آینده میباشد، ادامه داد: کارهای ارزشمندی همچون تدوین فرهنگنامه و راهاندازی کتابخانه دیجیتال، همگی نشان دهنده جامعیت اصطلاحنامه تدوین شده است.
رضائیان با اشاره به تأکید امام خمینی(ره) بر صدور انقلاب اظهار داشت:این مسئلهای است که از ابتدای انقلاب مطرح میباشد ولی بیشتر این مسئله در نگاه سیاسی دیده شده است؛ درحالی که اگر کار ارزشمندی درعرصههای مختلف علمی انجام دهیم که به عنوان الگویی از جوامع دیگر پذیرفته شود، موجب صدور اندیشههای انقلاب اسلامی میشود.
وی افزود: چندین کشور فارسی زبان همسایه ایران هستند که با قرار دادن این اصطلاحنامه به عنوان الگو برای آنها، میتوان نقش زیادی در صدور انقلاب اسلامی ایران ایفا کرد.
رئیس انجمن کتابداری و اطلاعرسانی، در پایان بااشاره به راهاندازی کتابخانه دیجیتال از سوی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: مسئولان مربوطه باید کاری کنند که تمامی اطلاعات موجود در این کتابخانه دراختیار کاربران قرار گیرد تا گامی در عرصه ترویج تعالیم اسلام ناب باشد